Redactie

MagnesiumOnly Redactie

Gezond zijn, is gezond blijven! Met dit motto werkt onze redactie iedere dag om betrouwbare en kwalitatief goede gezondheidsinformatie te publiceren. Dit doen we middels onze artikelen, blogs, e-books en boeken op MagnesiumOnly.nl

Bronnen van informatie

Voor de totstandkoming van onze content raadpleegt de redactie meerdere bronnen zoals:

 – Het NHG

 – Het Mercks Handboek

 – De DSM-5

 – De gezondheidsraad

 – Het NTvG

Onafhankelijke stichtingen en verenigingen, websites van ziekenhuizen, het Compendium Geneeskunde, onderzoeksinstituten zoals het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg.

Ook raadpleegt de redactie databanken van wetenschappelijke artikelen zoals PubMed, onderdeel van het National Centre for Biotechnology Information en Emedicine onderdeel van Medscape. Hierdoor wordt de meeste actuele en correcte informatie gebruikt.

Niet wetenschappelijk onderbouwde content wordt niet geplaatst. Content over aandoeningen en behandelingen worden alleen geplaatst wanneer er wetenschappelijke bronnen aan ten grondslag liggen en/of de werking/behandeling wetenschappelijk bewezen c.q. onderbouwd is.

Eigen mening of interpretatie van derden of de redactie ten aanzien van medische informatie worden niet geplaatst.

 

Over Jaap

Jaap is een enthousiaste ondernemer die graag andere mensen helpt. Geïnspireerd door een 4 daagse training in Londen met thema’s als voeding, beweging, lichamelijk- en geestelijk welzijn was Jaap vastbesloten om hier iets mee te gaan doen. 

Ernstige gehoorproblemen beïnvloedde echter het dagelijks functioneren van Jaap zodanig dat werken uiteindelijk niet meer ging. De mededeling dat hij hier maar mee moest leren leven en er geen behandeling was aldus de arts bracht hem na veel onderzoek op het spoor van mineralen, vitamines en kruiden. 

Deze nutriënten verlichtten uiteindelijk zijn klachten zodat het leven weer leefbaar werd voor Jaap.

Schrijven over vitamines, mineralen en gezondheid vormt de kern van Jaap’s ethos, omdat hij zijn kennis en ervaring graag gebruikt om anderen te helpen hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Tot slot beantwoord Jaap alle vragen die in de chat of per e-mail binnenkomen bij MagnesiumOnly en voorziet hij je graag van het juiste product of advies.