Over ons

Je bent op reis naar gezondheid en welzijn. Wij staan je daarin bij. 

Hoe je je voelt, beïnvloedt elke dag van je leven. Wat je reis ook is, wij zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren. 

We doorbreken de verwarring met duidelijke, door experts beoordeelde ervaringen waarbij de persoon centraal staat. Bedoeld om je te helpen de beste beslissingen te nemen voor jezelf en de mensen waarvan je houdt. 

 

Wij willen je helpen je gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen. 

 

Healthy Change behandeld alle facetten van fysieke en mentale gezondheid open en objectief omdat we er zijn voor de hele persoon – voor je hele leven. En omdat mensen bij ons komen met unieke uitdagingen, luisteren we goed en stellen we empathie op de eerste plaats in onze hele organisatie. In alles, van onze persoonlijke perspectieven tot onze inzet voor inclusiviteit, leven we met je mee. 

We hopen dat je gebruikt maakt van alle bronnen van Healthy Change – van onze gezondheids- en welzijnsbibliotheek en nieuwsbrieven.  

 

Bedankt dat je er bent, 

Het Healthy Change Team 

Gezondheidszoekers hebben van ons een snel groeiende gezondheidsinformatie site gemaakt. Het afgelopen jaar wendden meer dan 100.000 mensen zich tot Healthy Change.

Of je hier nu bent om meer te weten te komen over een gezondheidstoestand, onderzoek te doen naar een medicijn of tips te krijgen voor een gezondere levensstijl, je bent op de juiste plek. Je vindt inhoudt die informatief, gemakkelijk te begrijpen en boeiend is. Je zult ook een meelevend team van professionals vinden die oprecht om mensen geven. 

Bron: Google Analytics, februari 2023

Healthy Change zet zich in om gezondheids- en welzijnsinformatie toegankelijk, begrijpelijk en bruikbaar te maken, zodat lezers de best mogelijke beslissingen over hun gezondheid kunnen nemen. Onze content is op inhoud gemaakt, op feiten gecontroleerd en beoordeeld door gekwalificeerde schrijvers.