Helpdesk / mijn bestelling

Heb je vragen over ons aanbod? Bekijk dan snel onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

MagnesiumOnly

A.H.G. Fokkerweg 22

9765 GH Paterswolde

Info@magnesiumonly.nl 

 

magnesium

Mijn bestelling

Dit kan je zien met de Track & Trace code die je hebt gekregen in je mailbox. Als hier wordt aangegeven dat de bestelling is ontvangen, zal je pakket spoedig afgeleverd worden. 

Let op! De date van Track & Trace zijn vaak pas ‘s avonds beschikbaar.

Om een snelle levering te kunnen garanderen, pakken wij je pakket meestal binnen het uur in. Indien je binnen een uur belt nadat je bestelling is geplaatst, kunnen wij je adres eventueel nog aanpassen. We kunnen niet garanderen dat dit bij elke bestelling lukt, dus wees er zo snel mogelijk bij. Mocht dit niet zo zijn, geef ons dan het juiste adres op via de klantenservice en dan zorgen we dat je alsnog snel je pakket thuis ontvangt. 

Voor het annuleren van een order kun je contact opnemen met onze klantenservice (het beste telefonisch); geef hierbij je bestelnummer en de reden van annulering op. Als je pakket nog niet is verpakt, kunnen wij de bestelling snel annuleren. Wij pakken je pakket meestal binnen het uur in , dus wees er snel bij! 

Als je pakket wel is ingepakt, kan je het pakket retour naar ons sturen. Na ontvangst van de retour zullen wij je een coupon opsturen of storten we het geld terug.

Meestal is je pakket dan bij één van je buren afgeleverd, neem dus even contact op met je buren en vraag of zij je pakket in ontvangst hebben genomen. Mocht dit niet zo zijn dan helpen wij je graag verder bij de klantenservice en starten wij een onderzoek. 

Onze excuses hiervoor! Stuur de klantenservice vice een mail of bel ons en omschrijf duidelijk welk(e) product(en) je verkeerd hebt ontvangen, wat je bestelnummer is en wie je pakket heeft verzameld en ingepakt. Zo kunnen wij toekomstige fouten voorkomen. 

We sturen je een retourlabel waarmee je de verkeerde producten kunt retourneren. Na ontvangst van je retour sturen wij je direct de juiste producten op.  

Het kan zijn dat een product uitverkocht of vergeten is. Indien er niets op de Pakbon vermeld staat, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Zorg dat je een bestelnummer bij de hand hebt en vermeld duidelijk welk(e) product(en) je mist. We gaan het probleem dan zo snel mogelijk oplossen.  

Onze excuses hiervoor! We adviseren je om goede foto’s te maken van wat er precies beschadigd is en deze naar onze klantenservice te sturen zodat we deze kunnen bespreken met de post en een passende oplossing voor je kunnen vinden. Vergeet niet om je bestelnummer te vermelden.  

Waar gaat je vraag over?


Mijn bestelling

Heb je nog vragen?

Bel direct 06 27256212

Bericht ons op Facebook 

Chat direct