Heb je vragen over MagnesiumOnly of ons aanbod? Bekijk dan snel onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

MagnesiumOnly

A.H.G Fokkerweg 22
9765GH Paterswolde 
Nederland 
Tel: 06 27256212 
E-mail: info@magnesiumonly.nl 
 
magnesium

Mijn account vragen

In het inlogscherm staat ‘Wachtwoord Vergeten?’ aangegeven. Klik hierop en voer het e-mailadres in dat je bij de registratie hebt gebruikt, je krijgt een e-mail met verdere instructie. 

 

 

Zodra je ingelogd bent, zie je het tab ‘accountgegevens’ staan, klik hierop. Op deze pagina kan je de gegevens van je account kunt wijzigen (ook je e-mailadres). Vergeet niet na de wijziging onderaan op ‘wijzigingen opslaan’ te klikken.

Je kunt bij ons ook zonder account bestellen, dus het aanmaken van een nieuw account is niet nodig. Er zijn echter wel voordelen als je besteld met een account. 

Adresgegevens worden bewaard waardoor je snel kunt bestellen en je kunt al eerder geplaatste bestellingen opnieuw bekijken. Daarnaast kan je een standaard afleveradres kiezen. 

Zodra je ingelogd bent, zie je het tab ‘Adressen’ staan, klik hierop en selecteer ‘verzendadres’ en klik op toevoegen. Op deze pagina kan je de gegevens van het verzendadres invoeren of wijzigen. Vergeet niet na het invullen op ‘Adres opslaan’ te klikken. 

Waar gaat je vraag over?

Heb je vragen?

Bel direct 06 27256212

Bericht ons op Facebook 

Chat direct

Whatsapp 06 52559245