Magnesium vlokken bad

Magnesium vlokken van MagnesiumOnly bestaat uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumchloride ter wereld. Het is 100% natuurlijk en niet op dieren getest. Opname via je huid is effectief en voordelig en je kunt niet teveel magnesium binnenkrijgen omdat een overschot door je lichaam weer wordt afgescheiden. 

Dosering magnesium ligbad

De duur van een ligbad is minimaal 20 minuten, optimaal is 45 minuten. Voor normaal onderhoud van je magnesiumbalans raden wij aan om 1 keer per week een ligbad met magnesium vlokken te nemen. Om je magnesiumtekort aan te vullen raden wij je aan om gedurende één maand lang 2 tot 3 keer per week een ligbad met magnesium vlokken te nemen. 

Aanbevolen producten

Magnesium bron & ingrediënten

Magnesium van MagnesiumOnly komt uit de 250 miljoen jaar oude Zechstein zee en word gewonnen in de provincie Groningen (Veendam). Daar word het van ca. 1600 meter diepte omhoog gestuwd en verwerkt. De Zechstein zee heeft de unieke eigenschap dat het door verdamping een grote hoeveelheid magnesium bevat en uit de bron komt het meest zuivere natuurlijke mineraal Bischofiet (magnesiumchloride – hexahydraat ). Het bevat 47% magnesiumchloride en is daarmee het meest zuivere en edele magnesiumzout dat er is. 
Het is 100% natuurlijk en het valt onder de scherpste kwaliteitsborging  (BDIH) voor natuurcosmetica. 
Verder is het vrij van parabenen, toxische- en andere mens- en milieubelastende ingredienten. 
 
Ook is het dermatologisch veilig en niet op dieren getest.
magnesium vlokken bad

Werking magnesium vlokken

Als ontspannings- of slaapmiddel en bij spierpijn of kramp werkt MagnesiumOnly vrijwel direct. Voor het overige is bij aanbevolen gebruik binnen enkele weken effect te verwachten. Hou een bepaalde dosering zeker drie tot vier weken vol en kijk wat de resultaten zijn. Je kunt altijd de dosering verhogen wanneer dit gewenst is. Probeer dit dan enkele weken uit en kijk hoe het je bevalt. Stoppen of periodiek toepassen is niet aan te raden omdat je lichaam magnesium niet kan bufferen. 
De magnesium gebruiksaanwijzing vind je hier en voor alle overige vragen kun je terecht in onze helpdesk

Contra-indicatie

Als je last hebt van een extreem lage hartslag (<35) en bij ernstige nieraandoeningen raden wij je aan ons product niet te gebruiken. Als je medicijnen gebruikt dan is het verstandig om een half uur tussen het gebruik van magnesiumkristallen en de inname aan te houden. Mocht je twijfelen over het combineren met medicijngebruik neem dan contact op met je arts.

Delen