Magnesium bij ouderen

Wanneer je ouder wordt veranderen er allerlei processen in je lichaam. Vanaf je vijftigste levensjaar neemt je spierkracht en spiermassa ieder jaar met 1-2% af. Dit proces gaat ook nog eens sneller naarmate je ouder wordt. Je lichaam breekt meer bot af dan het opbouwt waardoor botontkalking ontstaat. Ook ervaar je geheugenproblemen als vergeetachtigheid. 
Magnesium speelt een belangrijke rol bij het behouden van sterke en soepel spieren. Het helpt je botten in stand te houden en ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel. Gezond oud worden is wat iedereen graag wil. Wees wijs met je gezondheid en neem preventief  2 tot 3 keer per week een voeten- of ligbad met magnesium badkristallen. 
Bestel jouw magnesium pakket direct en ervaar de werking van magnesium badkristallen van MagnesiumOnly.    

Ontdek onze producten

Magnesium bij ouderen

Gezond oud worden willen we allemaal. Het 21ste-eeuwse ‘oud’ is allang niet meer oud-oud. Oud is tegenwoordig: vitaal. 
Lees: nog best jong.
Ingrediënten voor een gezonde oude dag zijn: gezonde voeding, voldoende bewegen, maar ook een actief mentaal en sociaal leven. En vergeet niet de actieve rol in de maatschappij, die bijdraagt aan het gevoel van zingeving. Kortom: doe mee, draai mee, trek je niet terug, vertraag niet – heus, het helpt!

Ingrediënten & bron

Badkristallen van MagnesiumOnly bevatten 47% magnesiumchloride en is daarmee het meest zuivere en edele magnesiumzout dat er is (bron). 
Het is 100% natuurlijk en valt onder de scherpste kwaliteitsborging (BDIH) voor natuurcosmetica. 
Het is vrij van parabenen, toxische- en andere mens- en milieubelastende ingrediënten. 
Het is het dermatologisch veilig en niet op dieren getest. 

Heb je vragen:

Heb je een vraag? Bel of e-mail ons dan gerust. We horen graag van je en helpen je graag verder.
magnesium bij ouderen
E-mail: info@magnesiumonly.nl